Jobba hos oss

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Är du en auktoriserad redovisningskonsult genom SRF eller FAR?

Vill du arbeta med redovisning och kvalificerad rådgivning?

Vill du axla kundansvar och relationsförsäljning i förtroende?

Är du kvalitetsmedveten, strukturerad och självgående?

 

Svara du ja på de flesta av ovanstående påståenden är du välkommen till det nya arbetslivet.

Arosia Ekonomi AB växer och söker en erfaren och självgående redovisningskonsult till kontoret i Västerås

Som redovisningskonsult kommer du bl a att arbeta med löpande bokföring, fakturering samt sköta de månatliga deklarationerna till Skatteverket för moms och AGI. Du ska självständigt biträda externa uppdragsgivare med redovisningstjänster och rådgivning samt göra årsbokslut, årsredovisningar, deklarationer, hantera skatteinbetalningar och upprätthålla kontakter med myndigheter. Kunskaper inom beskattning och juridik är meriterande.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på våra kunder och deras behov. Arosia’s kunder finns inom många olika branscher och är av varierande storlek. Tjänsten kräver att du är rutinerad och självgående, effektiv och noggrann. Du bör även ha en hög känsla för service och ett stort ansvarskännande. Du kommer att vara en del av ett team placerat på två orter där stora möjligheter till självständigt arbete ges. Du tycker om att samarbeta och kan på egen hand söka information och är inte rädd att fråga vid behov. Då tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter klarar du att hantera många angelägenheter samtidigt och förstår vikten av att prioritera.

På Arosia Ekonomi AB ser vi arbete som något du utför, inget kontor som du måste gå till.
Vårt IT-stöd ger våra medarbetare möjligheten att utföra redovisningsarbete på olika platser.
På våra kontor, hos kunden, i sommarstugan eller hemma.
Våra moderna redovisningssystem ger dig möjligheten att tillsammans med kollegor och kunden, titta på samma siffror via internetuppkoppling med säker inloggning.
Som redovisningskonsult på Arosia Ekonomi AB är man aldrig ensam i en geografisk spridd organisation, vi samarbetar på distans.

Ansök som redovisningskonsult i en effektiv organisation med stora resurser.
Våra redovisningskonsulter tillför värde till våra kunder, är snabba, effektiva, målinriktade och får saker och ting gjorda, vilket innebär att vi håller våra deadlines och levererar i tid.

Maila ditt cv med personligt brev till info@arosiaekonomi.se