Om oss

Om oss

Om Arosia Ekonomi AB

Arosia Ekonomi AB (fd Q43 – Company AB) har varit verksamt sedan 2014 som redovisningsbyrå. Från början låg redovisningsverksamheten i  bolaget Q43 – Company AB men flyttades till Arosia Ekonomi AB 1 januari 2021. 

För att skapa en hållbar och effektiv verksamhet och möta det papperslösa samhället jobbar vi mer och mer med smidiga och digitala lösningar. Digitaliseringen gynnar även dig som kund genom en mer effektiv redovisning.

Vi anser att var en och ska göra det den är bäst på. Vår specialitet är redovisning. När du som kund fokuserar på din kärnverksamhet ser vi till att ta hand om den löpande bokföringen så som kontering och betalning av leverantörsfakturor, fakturering, löpande bokföring, löneadministration, deklarationer, bokslut, rådgivning och årsredovisningar. Vi skräddarsyr våra tjänster efter varje kunds behov och önskemål och som kund kan du välja om du vill utföra delar av den löpande bokföringen eller faktureringen själv eller överlåta hela jobbet till oss på Arosia Ekonomi AB. Arbetet utförs i Fortnox som är ett molnbaserat system, vilket gör det möjligt för dig som kund och oss som redovisningsbyrå att se samma saker samtidigt.

 Arosia kommer från det gamla namnet på Västerås stad som tidigare hette Västra Aros. Sedan gjorde vi en tvist på Aros till Arosia, med betoning på i:et. [arɔsiːa]

Välkommen att kontakta oss för mer information, frågor eller för en kostnadsfri offert.

Sabina Siwertson

Sabina Svedberg, VD,
sabina.svedberg@arosiaekonomi.se
0725-10 00 41

Elin Carlsson

Elin Carlsson,
elin.carlsson@arosiaekonomi.se
0722-40 08 89

Anna Hagström

Anna Hagström,
anna.hagstrom@arosiaekonomi.se
0725-10 01 19

Maria Wiik

Maria Wiik,
maria.wiik@arosiaekonomi.se
0725-10 00 84